Uppladdning?


2010-08-20
10:18:58

Tjillivippen!
Igår började jag lite smått att ladda upp för resan, gissa med vad? TVÅ paket tandpetare! Du som känner mig vet att jag alltid sitter med en tandpetare i höggsta hugg och pillar på tänderna. Så ja, nu har jag laddat upp med två paket. Jag funderar på om jag ska köpa ett till. Dom går ju liksom åt xD. Det är 60 stycken i varje så, hmmm..
Jaja, en början iallafall.
Sen har jag ju även laddat upp med FOTSALT, en fil och sen en liten kräm, jag har fått tips om att ta hand om fötterna ordentligt när jag är där. Så det ska jag verkligen göra! Sen massa massa solkräm ska jag ha med mig, har ju 50+an så den ska flitigt anvädas.
Jag har börjat fundera på att köpa mig en BAUTA väska också, för va satan ska jag ha med mig? Hur fan packar man för en så lång resa? Jag har ju en liten fis resväska men det är inget som man får ner 10 månaders packning i. Haha.
Har idag iallafall Tandläkaren så att jag får det gjort innan jag åker, har ju även bokat in tandspecialisten i september sen också så jag hinner dom. =) Sen är det en jäkla spruta kvar *uuurgh* *ryser* för hepatit A+B.
Idag kör vi på simning, och idag har jag TVÅ simkompisar Raphael och Danii!
Igår fick jag tipset av Lara om att köra intervaller i skogen för att få upp kondisen lite, så det börjar jag med på måndag med Per ute i Kärsta spåret!
HEYHO LETSGO!
/T




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0